Kringloopwinkel de Gebruikte Goederen Winkel - Nebraskadreef (2024)

  • 3,3 ★★★☆☆ (25)
  • Utrecht

Buitenkant bekijken

Kaart openen

18+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Utrecht

Ontdek duurzame schatten in Utrecht bij de Gebruikte Goederen Winkel – tweedehands meubels, elektronica, en meer op 1600 m2!

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij kringloop de Gebruikte Goederen Winkel terecht voor het kopen van Boeken, Gereedschappen, Huis- En Inrichting, Huishoudelijke Apparaten, Meubels, Muziek, Rolstoeltoegankelijke Ingangen, Speelgoed, Verhuisdozen, Vintage Items, Vintage Kleding

In het kort:

“Kom er regelmatig en herken weinig van de negatieve reacties. Er is nog nooit iemand achter me aan gelopen en heb dat ook nooit gezien. De begroeting is uiterst vriendelijk. Misschien zijn de prijzen wat hoger, heb daar verder geen verstand van, maar je hoeft toch niets te kopen? De ene supermarkt is ook duurder dan de ander. Het leuke van een kringloop is juist dat je kan onderhandelen over de prijs.”

Jan

“Een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn, een schatkamer waar je heerlijk kan snuffelen.”

Bart Van der Linden

“Beste kringloop in omgeving. Hier kan je nog wel eens een pareltje vinden.”

Storm Wilschut

Meer reviews lezen…

De Gebruikte Goederen Winkel: Duurzaam winkelen in Utrecht

De Gebruikte Goederen Winkel, gelegen aan de Nebraskadreef 1 in Utrecht, is een geweldige plek om tweedehands artikelen te kopen. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan gebruikte goederen, variërend van meubels en verlichting tot elektronica, kleding en antiek. Het winkeloppervlak van circa 1.600 m2 zorgt ervoor dat er altijd iets te ontdekken is.

Wat vind je bij De Gebruikte Goederen Winkel?

De assortiment van De Gebruikte Goederen Winkel is zeer divers. Je kunt er onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, vintage items, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen vinden. Duurzaamheid staat centraal bij het kopen van tweedehands artikelen. Niet alleen geef je deze items een nieuw leven, je draagt ook bij aan een circulaire economie.

Buiten afhalen, bezorging en winkelbezoek

De Gebruikte Goederen Winkel biedt verschillende diensten aan. Zo kun je ervoor kiezen om je aankoop buiten af te halen of te laten bezorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de winkel te bezoeken en daar je gewenste items uit te kiezen. De winkel zorgt voor levering op dezelfde dag, wat erg handig kan zijn als je snel iets nodig hebt.

Unieke programma’s, kortingen en services

De Gebruikte Goederen Winkel heeft verschillende programma’s en services die deze kringloopwinkel onderscheiden. Ze bieden speciale kortingen, zoals een studentenkorting, senior-korting en een vaste klantenkaart. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties en evenementen, die je terug kunt vinden op hun Facebook pagina. Houd deze goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Rolstoelvriendelijk en contante betalingen

De Gebruikte Goederen Winkel is toegankelijk voor iedereen. Ze beschikken over faciliteiten zoals een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, een toegankelijk toilet, een rolstoelvriendelijke ingang en zitplaatsen. Betalingen kunnen contant worden gedaan, maar je kunt ook gebruik maken van betaalpassen, inclusief contactloos mobiel betalen.

Maak vandaag nog een afspraak bij De Gebruikte Goederen Winkel in Utrecht en ontdek de vele schatten die er te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een uniek item voor in huis, een leuk cadeau of gewoon een leuke koopjesjacht wilt doen, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Doe mee aan duurzaam winkelen en geniet van de voordelen die tweedehands shoppen te bieden heeft!

Beoordeling: 3.2/5 sterren

Meer Kringloopwinkels in omgeving Utrecht

Kringloopwinkel Stichting Emmaus UtrechtKringloopwinkel Stichting De Goede WinkelKringloop de Wijkwinkel in UtrechtKringloop De Brugge in Beerzerveld

Foto's

25 gedachten over “Kringloopwinkel de Gebruikte Goederen Winkel”

  1. ★★★★☆

    Lievelings kringloop in Utrecht! Hier liggen de parels. Hogere prijzen dan andere 2e hands winkels maar is het zeker waard.

    Beantwoorden

  2. ★★★★☆

    Wat jammer deze ervaring! Deze kringloop heeft veel mooie spulletjes en dus veel potentie, maar het is zo enorm overpriced! En zooo rommelig, veel kapotte dingen, veel dingen op de grond, alles door elkaar. En ze vragen meer dan de hoofdprijs, echt belachelijke prijzen voor een kringloop (die totaal niet onderhouden wordt, ook nog). Heel zonde!

    Beantwoorden

  3. ★★★★☆

    Een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn, een schatkamer waar je heerlijk kan snuffelen.

    Beantwoorden

  4. ★★★★☆

    Zoals anderen al aangeven zijn de prijzen soms bizar te noemen. Waar wawollie 3.50 vraagt voor een colbert hangt er hier dood leuk een kaartje met 40 euro aan een door motten aangevreten colbert. Er is door deze absurde prijsstelling wel een enorm aanbod aan herenkleding omdat niemand het wil kopen denk ik.

    Beantwoorden

  5. ★★★★☆

    Veel te dure 2e hands winkel. Zeer onvriendelijke mensen. GEEN aanrader. Zonde om naar boven te lopen.

    Beantwoorden

  6. ★★★★☆

    Leuk knus zaakje ,goede overzicht ,mooie spulletjes ,lieve mensen , alleen de prijzen zijn echt te hoog, verder geen probleem, voor een kringloop kan je niet de winkelwaarder vragen!

    Beantwoorden

  7. ★★★★☆

    Beste kringloop in omgeving. Hier kan je nog wel eens een pareltje vinden.

    Beantwoorden

  8. ★★★★☆

    Heel veel keuze voor ieder wat wils groot assortiment

    Beantwoorden

  9. ★★★★☆

    Een fantastische ervaring met de Gebruikte Goederen Winkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

  10. ★★★★☆

    Zeer slechte zaak. Dure spullen en verkoopsters zijn zwaar onbeleefd. Hele tijd achter je aan lopen en je aansmeren om dingen te kopen, ook geirriteerd worden als je toch besluit iets niet te willen kopen. Echt absurd. Voelde me echt opgejaagd. Kom hier niet meer terug en is niet aan te raden

    Beantwoorden

  11. ★★★★☆

    Kom er regelmatig en herken weinig van de negatieve reacties. Er is nog nooit iemand achter me aan gelopen en heb dat ook nooit gezien. De begroeting is uiterst vriendelijk. Misschien zijn de prijzen wat hoger, heb daar verder geen verstand van, maar je hoeft toch niets te kopen? De ene supermarkt is ook duurder dan de ander. Het leuke van een kringloop is juist dat je kan onderhandelen over de prijs.

    Beantwoorden

  12. ★★★★☆

    er zijn zoveel dingen!!!

    Beantwoorden

  13. ★★★★☆

    Beoordeeld de Gebruikte Goederen Winkel 3/5 sterren

    Beantwoorden

  14. ★★★★☆

    Wat een dure kringloop winkel, niet de moeite waard. Vragen de hoofdprijs

    Beantwoorden

  15. ★★★★☆

    Prachtige kringloop, precies zoals een kringloop hoort te voelen, je kunt je hier uren vermaken. Vriendelijk personeel ook! Enige (grote!) nadeel zijn de prijzen. Heb minstens 30 dingen in mn hand gehad die ongeveer 2 keer zo duur waren als ik in gedachten had, en dat was zeker niet alleen vintage.

    Beantwoorden

  16. ★★★★☆

    Leuke mensen . Lekker snuffelen

    Beantwoorden

  17. ★★★★☆

    Gezellige zaak , lief personeel .

    Beantwoorden

  18. ★★★★☆

    Als je van rommel houd moet je echt hier zij n

    Beantwoorden

  19. ★★★★☆

    Heel bevooroordeelde verkoopster. Toen wij met zn drieen naar binnen liepen (met hoofddoek op) werden we meteen door de verkoopster achtervolgd alsof we dieven zijn!! Er waren daar nog meer mensen maar die werden niet in de gaten gehouden omdat ze gewone Nederlanders waren. Nou wij hebben nooit iets gestolen en dat zijn we ook niet van plan, dus doe die vooroordeel weg en behandel iedereen gelijk anders wordt de wereld er alleen maar onaangenamer van!

    Beantwoorden

  20. ★★★★☆

    1 ster….tja dat geef je niet graag weg Ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit eerder maar 1 ster gaf bij een review We waren op zaterdag 20 november 2021 in de winkel, er hangt een hele rare sfeer en je wordt achtervolgd door een medewerker alsof je iets gaat stelen Heel ongemakkelijk De artikelen die geprijsd zijn, zijn echt veel te duur, dat geldt voor alles Een wekkerradio van 20 jaar oud voor 20 euro De winkel staat vol met prachtige spulletjes, en je vraagt je af waarom er bijna geen bezoekers zijn en waarom de spulletjes niet verkocht worden Na onze ervaring concluderen we dat het een combinatie is van een zeer foute ambiance (je wordt verdacht van diefstal?….) en absurd hoge prijzen en natte vinger werk als het om het maken van prijzen gaat Hele rare sfeer Alsof iedereen of een dief is of een poot uitgedraaid moet worden We komen er echt nooit meer terug Genoeg andere leuke Kringloopwinkels in Utrecht, onder andere Broers en de kringloopwinkels op de Amserdamsestraatweg zijn aanraders

    Beantwoorden

  21. ★★★★☆

    Geen slechte kringloopwinkel, veel prularia maar helaas soms een beetje prijzig, de winkel zelf oogt erg rommelig.

    Beantwoorden

  22. ★★★★☆

    Super leuke winkel

    Beantwoorden

  23. ★★★★☆

    Helaas best aan de prijs, nemen geen nieuwe spullen meer aan omdat het behoorlijk vol staat.

    Beantwoorden

  24. ★★★★☆

    Assortiment is prima en prijzen zijn okay. De verkoopster is vriendelijk. Aangezien het apparaat ongetest was en er niet geruild kan worden wilde ik onderhandelen over de prijs en dit ging moeizaam. De prijs was nog wat aan de hoge kant voor een ongetest apparaat, maar de verkoopster verzekerde mij dat het apparaat werkte want ze kende de persoon uit wie zijn huis het apparaat kwam. Na thuiskomst bleek uiteraard het apparaat niet goed te werken. Als je spullen verkoopt die ongetest zijn moet of de prijs hier op afgestemd zijn of moet er de mogelijkheid zijn om bij defect om te ruilen voor iets anders.

    Beantwoorden

  25. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring bij de Gebruikte Goederen Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

Kringloopwinkel de Gebruikte Goederen Winkel - Nebraskadreef (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6472

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.